search

256 GB pamäťová karta microSD UHS-I U3 Goodram s adaptérom

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

Cítiť rozdiel

Vďaka využitiu najnovších technológií zaisťuje mikro karta IRDM voľný tok vašich dát. Nezáleží na tom, či fotíte alebo kopírujete videá? dosiahnutie maximálnej rýchlosti čítania 100 MB/s a 70 MB/s IRDM karta je vhodná pre všetky typy úloh.

Multitasking

Vďaka rýchlostnej triede UHS-I U3 a rýchlostnej triede Video V30 vám karta IRDM umožňuje zachytiť dokonalý záber na akomkoľvek zariadení? bez ohľadu na to, či ide o profesionálnu kameru, športovú kameru, dron, prenosnú konzolu, videorekordér alebo inú špičkovú výbavu.

Používajte nonstop!

Pamäťové karty IRDM sú založené na rozhraní UHS-I a rýchlostnej triede U3, aby poskytovali maximálny výkon pri čítaní aj zápise dát. Rýchlostná trieda Video V30 poskytuje konštantnú minimálnu rýchlosť zápisu 30 MB/s, takže si môžete vychutnať materiály najvyššej kvality v režime 24/h slučkového nahrávania.

Doživotná záruka

Vlastnosti pamäťových kariet IRDM sú: odolnosť proti nárazom, odolnosť proti röntgenovému žiareniu, magnetickému žiareniu a vodeodolnosť. Starostlivo vybrané komponenty sa vďaka najvyššej kvalite osvedčia v extrémnych podmienkach. Na všetky pamäťové karty série IRDM by GOODRAM sa vzťahuje doživotná záruka ako dôkaz starostlivosti, ktorú poľský výrobca pri ich výrobe vkladá.

213970
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.