search

Poschodový autobus 1:18, 2,4GHz, RTR - červený

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

Predstavujeme realisticky reprodukovaný model poschodového turistického autobusu. Ako viete, zájazdové autobusy zvyčajne nemajú strechu, takže cestujúci si môžu vychutnať živý pohľad a nie cez čelné sklo. Náš autobus na tom tiež nie je v tomto smere horšie, pretože strecha sa dá jednoducho odmontovať. Takže dostaneme kabriolet.

Model sa pohybuje vo všetkých smeroch, vrátane vzad. Ďalším lákadlom sú svetlá, ktoré sa zapínajú počas jazdy. Akoby toho nebolo málo, v modeli môžeme všetky dvere otvárať a zatvárať na diaľku.

Autobus bol reprodukovaný v mierke 1:18. Jeho dĺžka je 34 cm. Súčasťou sady sú aj nálepky, ktoré je možné na model nalepiť. Zobrazujú známe pamiatky a turistické atrakcie.

Model bol vyrobený z vystuženého plastu známeho ako ABS. Vďaka tomu je veľmi odolný voči akýmkoľvek kolíziám, pádom a aj tým najmenším škrabancom. Súprava obsahuje aj 2,4 GHz vysielač. Umožní modelu prejsť vzdialenosť cca 30 m bez straty dosahu alebo rušenia. Za zmienku stojí, že model je vo verzii RTR, takže v krabici nájdete už hotovú batériu, nabíjačku a vysielačku. Do diaľkového ovládača si budete musieť dokúpiť iba AA batérie.

RC poschodový autobus je skvelým tipom na darček pre každého nadšenca týchto vozidiel. U detí rozvíja nielen kreativitu a psychomotoriku, ale skvele vyzerá aj na poličke ako výstava.

222127
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.