search

Hobbywing QuicRun WP Pásový regulátor kefy

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

Špeciálny dizajn pre Crawlers

Pevná konštrukcia z vysoko kvalitných materiálov v kombinácii s výkonným softvérom (15 programovateľných parametrov, ako je štartovací výkon, brzdná rýchlosť atď.) Dokonale spĺňa požiadavky na prehľadávače skál v mierke 1/8 a 1/10.

Pulzná šírková modulácia

Nastaviteľná frekvencia PWM v kombinácii s pokročilou technológiou voľnobehu zaručuje lineárne zrýchlenie a pocit plnej kontroly nad vozidlom.



Za všetkých podmienok

Konštrukcia regulátora vám umožňuje používať ho bez ohľadu na poveternostné podmienky. Pásový regulátor kefy je vodotesný a prachotesný, takže do zariadenia nemôže vniknúť voda ani nečistoty, ktoré môžu poškodiť jeho elektronické súčiastky.



Vynikajúca kontrola brzdenia

Inovatívne riešenia používané spoločnosťou Hobbywing umožňujú veľmi presné nastavenie brzdnej sily, vďaka čomu používateľ získava vynikajúcu kontrolu nad vozidlom.



Interné BEC

Vstavaný stabilizátor impulzného napätia (BEC) s maximálnym prúdom 6A a nastaviteľným napätím od 6V do 7,4V umožňuje použitie mnohých typov typických serv, vysokonapäťových serv a iných periférií.



Programovacia LED dióda je súčasťou balenia

Sada je dodávaná so štandardnou vyhradenou programovacou kartou LED, ktorá umožňuje bezproblémové programovanie ovládača. Karta sa pripája do samostatného portu PRG / FAN, ku ktorému môžete tiež pripojiť externý ventilátor na zlepšenie chladenia.
155788
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.