search

4V batéria a nožnice na živý plot

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

Nożyce akumulatorowe do trawy i krzewów Rebel Tools RB-5003

Akumulátorové nožnice Rebel Tools RB-5003 na trávu a kríky

Radi sledujete, ako sa vaša záhrada mení od jari do neskorej jesene? Jeho krása závisí od toho, koľko času strávite orezávaním kríkov, kosením trávy a inými údržbárskymi prácami. Preto sa oplatí uistiť sa, že máte na dosah vhodné záhradnícke náradie, vrátane nožníc na trávu a kríky.

Záhradné nožnice Rebel Tools vám umožnia rýchlo a pohodlne formovať kríky alebo strihať konáre stromov. Toto ľahké a praktické záhradné zariadenie vám pomôže vytvárať zelené sochy, gule a iné tvary vo vašej záhrade.

Tiež sa nemusíte čudovať aké nožnice na trávu zvoliť . Sada obsahuje špeciálny uzáver , ktorý môžete rýchlo vymeniť bez potreby ďalších nástrojov. Nôž na trávu Rebel Tools vám pomôže presne zastrihnúť steblá trávy pri schodoch alebo stromoch, ako aj vyrovnať okraje trávnika, kde by kosačka mohla poškodiť rastliny, napríklad na okrajoch záhonov.

Akumulátorové nožnice na trávu a kríky Rebel Tools sú perfektným nástrojom pre každodenné záhradnícke práce. Nabíjanie zariadenia trvá približne 1 hodinu a vystačí na 20 minút nepretržitej prevádzky. Pre ľudí, ktorí sa pravidelne starajú o svoje živé ploty pravidelným strihaním, odporúčame akumulátorové nožnice na živý plot RB-5001 od Rebel Tools.

214289
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.