search

MINI študentský bicykel s brzdou - biely

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

Predstavujeme krosový bicykel určený pre najmenších. Vozidlo je podpísané logom MINI . Bicykel je dvojkolesový, takže je určený pre deti, ktoré mali s takýmito strojmi nejaký kontakt. Výrazne rozvíja zmysel pre rovnováhu a reakčný čas detí.

Rám bicykla je vyrobený z kvalitnej hliníkovej zliatiny. Kolesá sú gumené, ako na skutočných horských bicykloch. Umožňujú dieťaťu cítiť bicykel a jeho schopnosti a tiež dokonale absorbovať nerovnosti. Pohodlie poskytuje aj sedlo vyrobené z mäkkej špongie. Rukoväte volantu sú navyše pokryté protišmykovým materiálom.

Balančný bicykel od Rastar bude treba najskôr zložiť. Našťastie je k súprave dodávaný návod na použitie a samotnú montáž zvládne bez väčších problémov každý. Jazda a riadenie sú samozrejme rovnaké ako na skutočnom bicykli, ale sú prispôsobené najmenším účastníkom - aby deti neodradili od takého nádherného stroja, akým je bicykel. Od bežného bicykla sa balančný bicykel samozrejme líši aj tým, že nemá pedále. Jazdíme ako na kolobežke, tlačíme nohy od zeme. Náš bicykel je vybavený ručnou brzdou . Odteraz môže dieťa ovládať svoju rýchlosť samo.
Čo odlišuje bicykel Rastar od ostatných, sú hliníkové náboje a ložiská umiestnené v kolese. Pozitívny vplyv týchto komponentov na jazdnú stabilitu je neoceniteľný. Bicykel Rastar je skvelá ponuka pre deti, ktoré chcú „postúpiť“ z troch kolies na profesionálne dve kolesá.
Bicykel Rastar je určený pre najmladších užívateľov; Jeho hlavným účelom je rozvíjať cyklistické zručnosti detí a osvojiť si problematiku udržiavania rovnováhy. Skvelý darček pre dieťa, ktoré miluje aktívne trávenie času vonku.

214754
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.