search

MINI trojkolka - modrá

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

Predstavujeme trojkolesový bicykel určený pre najmenších. Vozidlo je podpísané logom MINI . Sebapoznávanie sveta pri zábave stimuluje naše deti k neustálemu rozvoju. Pohybom na trojkolke si deti rozvíjajú zmysel pre rovnováhu, čo im umožňuje v budúcnosti rýchlejšie zvládnuť bicyklovanie.

Bicykel je vyrobený z kvalitnej uhlíkovej ocele. Ako vidíte, v spodnej časti sú tri kolieska - ktoré sú zase vyrobené z protišmykovej gumy. To má obrovský vplyv na bezpečnosť, pretože vďaka tomu vám motorka nedovolí príliš zrýchľovať ani šmyknúť. Špongiové sedadlo zaisťuje pohodlie aj pri dlhších cestách a navyše chráni dieťa pred pádom dozadu.

Trojkolku od Rastaru bude treba najskôr zložiť. Našťastie je k súprave dodávaný návod na použitie a samotnú montáž zvládne bez väčších problémov každý. Jazda a riadenie sú samozrejme rovnaké ako na skutočnom bicykli, ale prispôsobené najmenším účastníkom – aby deti neodradili od takého nádherného stroja, akým je bicykel.


Trojkolka MINI je určená pre najmladších užívateľov; jeho hlavným účelom je povzbudiť deti, aby sa naučili jazdiť na bicykli, osvojili si problémy s udržiavaním rovnováhy a manévrovania tak, aby bol prechod na väčší, tradičný bicykel úplne bezbolestný


214770
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.