search

Balančný bicykel s platformou Viko - červený

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

Balančný bicykel s platformou Viko
Keď je vaše dieťa ochotné hrať sa a byť aktívne vonku, je skvelý čas popremýšľať o kúpe toho správneho bicykla. Dve kolesá majú veľa výhod, z ktorých niektoré sú zrejmé. Vďaka bicyklovaniu sa batoľa stane fit, bude mať dobrú motorickú koordináciu, zmysel pre rovnováhu a reflexy. Bicyklovanie je však aj skvelý spôsob, ako sa stýkať s rovesníkmi. Napríklad pri stretnutiach na dvore bude mať batoľa možnosť porozprávať sa o svojej vášni s ostatnými deťmi alebo sa ísť trochu povoziť, samozrejme pod dohľadom dospelých opatrovníkov.


Učenie rovnováhy a stabilnej jazdy
Balančný bicykel Viko je pre batoľa mimoriadne bezpečný vďaka tomu, že je vybavený praktickou platformou. Táto mimoriadne užitočná časť bicykla vám pomôže naučiť sa udržiavať rovnováhu úplne bez stresu. A čo viac, keď sa dieťa cíti unavené, môže položiť nohu na podestu a dať jej chvíľu na odpočinok, potom to isté urobiť s druhým, a to všetko pri zachovaní bezpečnej polohy. Platforma tiež uľahčuje osvojenie si rovnováhy tela, čo bude užitočné pre batoľa, keď bude dostatočne veľké na to, aby prešlo na bicykel s pedálmi.

Bezpečnosť pri učení sa šoférovať
Dodatočný pocit bezpečia poskytujú dve funkcie bicykla Viko. Je vybavená protišmykovými kolieskami. To je veľmi veľká výhoda, pretože nie je nič horšie, ako spadnúť do nekontrolovaného šmyku kvôli dieťaťu, ktoré na takýto scenár ešte nie je pripravené.


Druhou vymoženosťou sú protišmykové rukoväte s krytmi. Batoľaťu sa vďaka nim nebudú šmýkať ruky a pevný úchop mu dodá pocit lepšej stability. Tvar rámu tohto bicykla je mimoriadne priateľský pre batoľa, ktoré môže ľahko nastupovať a vystupovať z vozidla. Je to veľmi dôležitá vymoženosť, pretože práve moment nastupovania a vystupovania často vyvoláva u detí úzkosť. Obávajú sa, že pri vykonávaní týchto činností stratia rovnováhu. Používaním krosového bicykla s platformou Viko sa vaše dieťa bude cítiť pohodlne a bezpečne.

222793
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.