search

Balančný bicykel Leo - zelený

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

Balančný bicykel Leo
Pýtate sa, aký je ideálny darček pre dieťa? Hľadáte originálny nápad, ktorý urobí vášmu batoľaťu veľa radosti a ktorý po pár hodinách či dňoch hrania nezahodí? K čomu sa bude veľakrát rád vracať? Balančný bicykel Leo môže byť tým, čo vaše dieťa potrebuje. Vozidlo, poháňané silou vlastných svalov, urobí batoľa viac fit a obratnejšie ako jeho rovesníci, ktorí trávia čas na internete. Balančné bicykle zoznámia dieťa s konštrukciou týchto dvojkolesových vozidiel, takže keď dieťa vyrastie, bude ľahké prejsť na tradičný bicykel.

Priateľský bicykel na učenie sa jazdiť
Balančný bicykel Leo má všetko, čo potrebujete, aby ste urobili svoje prvé kroky pri ovládnutí umenia jazdy na dvoch kolesách. Je mimoriadne stabilný, vďaka čomu sa dieťa nestresuje neudržiavaním rovnováhy. Pre ďalšie učenie je to kľúčové, pretože mnohé deti odradí bicyklovať práve preto, že raz-dva stratili rovnováhu.

Balančný bicykel Leo je vybavený protišmykovými rukoväťami, čo umožňuje dieťaťu bezpečne držať volant, aj keď sa batoľaťu spotia ručičky, čo pri učení šoférovania nie je také náročné.

Nafukovacie kolesá s dušou zaručujú veľmi dobrú priľnavosť bicykla k zemi. Vďaka tomu sa batoľa cíti v sedle pri rôznych manévroch sebaisto a nebojí sa pádu.



Ak sa naučí aj bezpečne brzdiť nohami, jazda na bicykli bude pre neho pôžitkom. Určite potom bude chcieť rozvíjať čoraz väčšiu rýchlosť, ale toho by sa rodič nemal báť. Keď vaše dieťa zvládne zastavenie, nič zlé sa mu nestane.

Ďalšie výhody prvého bicykla pre dieťa Balančný bicykel Leo má extrémne točivé riadidlá, takže učenie manévrov a zmena smeru by nemali byť príliš veľkou výzvou. Rám je vyrobený z oceľovej zliatiny a má vhodne profilovaný tvar pre pohodlie a bezpečnosť batoľaťa. Zvládnutie plynulého nastupovania a vystupovania z vozidla rovnako plynulo je kľúčom k úplnej nezávislosti dieťaťa pri presúvaní bicykla. Je známe, že batoľa, ktoré je nadšené z učenia sa jazdiť, nevenuje zvláštnu pozornosť tomu, aby vozidlo nepoškriabalo, a preto je rám bicykla Leo veľmi odolný voči poškodeniu.

Perfektné, prvý bicykel pre vaše dieťa môže byť len jeden? Balančný bicykel Leo.

222794
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.