search

Bicykel Teddy - ružový

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

Balančný bicykel Teddy

Neviete, ako odpútať pozornosť vášho batoľaťa od smartfónu a povzbudiť ho k cvičeniu vonku?

Balančný bicykel Teddy pomôže vášmu dieťaťu začať dobrodružstvo so športom, čo sa mu v budúcnosti oplatí. Batoľa bude mať výbornú psychomotoriku, reflexy a zmysel pre rovnováhu a bude fyzicky zdatné.

Keď dieťa miluje pohyb, bude chcieť ešte viac, kým sa pre neho športový životný štýl nestane zvykom. Takýto postoj sa v ňom bude ľahšie formovať už od malička a darovať mu bežecký bicykel je krok správnym smerom.

Prvý bicykel pre dieťa

Predtým, ako vaše dieťa nasadne na bežný bicykel s pedálmi, stojí za to ho s dvojkolesovým vozidlom zoznámiť priateľskejšie. A tu prichádza balančný bicykel Teddy, ktorý nemá pedále, ale už učí batoľa riadiť vozidlo pomocou volantu a umožňuje trénovať rovnováhu.

Najčastejšou úzkosťou u batoliat pri prvých krokoch na bicykli je zdvíhanie nôh zo zeme a ich položenie na pedále. V prípade krosového bicykla tento problém odpadá, pretože dieťa je neustále v kontakte so zemou. Stabilný kovový rám zvykne batoľa na takúto konštrukciu vozidla a uľahčuje neskoršie učenie sa jazdiť na plnohodnotnom zariadení.

Možnosť podopretia nožičiek je pre dieťa neoceniteľná, pretože posilňuje v dieťati pocit bezpečia a vieru vo vlastné schopnosti, ako aj pocit slobody a kontroly nad vozidlom. Vďaka tomu sa batoľa môže sústrediť na učenie sa iných aspektov bicyklovania, napríklad na riadenie volantu, zatáčanie, brzdenie nožičkami.



Vysoká kvalita a pohodlie pre batoľa

Balančný bicykel Teddy kombinuje vynikajúcu kvalitu produktu so zaujímavým dizajnom. Pre deti je veľmi dôležitý vzhľad a živé farby hračiek a tento model vyhovuje ich potrebám, pretože balančný bicykel Teddy sa dodáva v dvoch farebných variantoch: modrej a ružovej.

Balančný bicykel je výbornou investíciou do zdravia a správneho vývoja dieťaťa. A čo viac, možnosť spoločných výletov s mamou a otcom či starými rodičmi buduje pozitívne a blízke rodinné väzby. Bicykel je niečo viac ako len vozidlo, je to skvelá zábava a nezabudnuteľné chvíle strávené aktívne so svojimi blízkymi.

Dokonalý darček neexistuje? A aj tak! A je to Teddyho balančný bicykel.



222796
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.