search

Buga Himoto Tanto 1:10 4WD 2,4 GHz RTR-31301

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

Tanto je najnovšia Buggy v ponuke značky Himoto Racing. Model je určený na jazdu po prašných cestách a spevnených povrchoch. Vďaka bugínovému designu je auto univerzálne a ľahko sa s ním jazdí v rukách začiatočníkov i pokročilých nadšencov modelovania. Model bol tiež postavený pre ľahký prístup k komponentom a rýchle dodanie. Vysoko výkonný elektromotor triedy 550 a výkonný 120A regulátor otáčok integrovaný v prijímači navyše zaisťujú vysoký výkon a veľkú výkonovú rezervu.
Auto má guľkové ložiská na všetkých kolesách - inak to nie je u iných značiek tej istej triedy. Vďaka tomuto riešeniu sa zvyšuje životnosť auta a znižuje sa valivý odpor, čo sa výrazne premieta do pohodlia používania. Nasledujúci model má navyše rádio s frekvenciou 2,4 GHz so systémom End Point Adjustment (EPA), vďaka ktorému môžeme individuálne prispôsobiť chod každého serva. Jednou z aplikácií tohto systému je napríklad možnosť obmedzenia maximálnej rýchlosti nášho modelu na zvolenú hodnotu, čo je veľmi užitočné pre začiatočníkov a deti. To vám umožní vyhnúť sa príliš rýchlej jazde a možnému poškodeniu auta. Každý pokročilý modelár vie, že vyššie uvedené vlastnosti sú v tejto cenovej triede jedinečné a samotné auto prekonáva modely konkurenčných značiek.


Široký rozchod a veľké kovové tlmiče naplnené príslušným olejom zaručujú primeranú priľnavosť a stabilitu v zákrutách a zodpovedajúca svetlá výška a pohon 4x4 vám umožnia vyblázniť sa tam, kam bežný pásový automobil nesmie vstúpiť.
Vďaka všetkým vyššie uvedeným riešeniam si autá Himoto netrpezlivo vyberajú modelári, ktorí vedia, čo chcú!

Predstavený model Tanto 2,4 GHz je modelom Ready To Run, t. J. Pripraveným na jazdu hneď po vybalení z krabice, stačia 4 batérie AA (obyčajné „tyčinky“) do vysielača, ktoré si môžete kúpiť aj v našom obchode.

Ponúkame plnú dostupnosť náhradných dielov, dodatočného príslušenstva, ako sú diódy, batérie, nabíjačky, poľský manuál a najväčší výber karosérií.

157052
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.