search

Himoto ZMOTOZ3 Brushless 1:10 2,4 GHz RTR (HSP XSTR PRO) - 10412

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

Himoto ZMOTOZ3 Brushless je vylepšená verzia najpopulárnejšieho diaľkovo ovládaného kočíka v Poľsku v mierke 1:10.

Bezkartáčová verzia, nazývaná aj verzia PRO, bola v porovnaní so štandardnou verziou výrazne vylepšená. V prvom rade bol použitý efektívny a odolnejší bezkomutátorový motor so zvýšenou životnosťou. Okrem toho bolo kvôli vysokým rýchlostiam použité výkonné servo . Prezentovaný ZMOTOZ3 je vybavený aj väčšou batériou s kapacitou 2000mAh , čo sa premieta do dlhšej doby jazdy a väčšej flexibility napájania.

Auto má guličkové ložiská vo všetkých kolesách (to nie je prípad iných značiek rovnakej triedy) a bezkomutátorový motor s pekelnou silou! . Súprava je navyše vybavená 2,4GHz rádiom so systémom End Point Adjustment (EPA) , vďaka ktorému môžeme individuálne nastaviť chod každého serva. Jednou z aplikácií tohto systému je napríklad možnosť obmedzenia maximálnej rýchlosti nášho modelu na zvolenú hodnotu , čo je veľmi užitočné pre začínajúcich modelárov a pre deti. Vyhnete sa tak príliš rýchlej jazde a možnému poškodeniu auta. Ak by sa vyskytli problémy, konštrukcia bola navrhnutá tak, aby uľahčila prípadné opravy.

ZMOTOZ3 má veľké olejové tlmiče a odolné odpruženie, vďaka ktorým je agilný, stabilný a v zákrutách priľne k povrchu. To zvyšuje komfort jazdy a samotná zábava je oveľa príjemnejšia.

Vďaka týmto vlastnostiam ide o jedinečný model v tejto cenovej triede, ktorý si horlivo vyberajú ľudia hľadajúci dobré auto.



Himoto ZMOTOZ3 2,4GHz Off-Road Buggy je model Ready To Run, ktorý je pripravený na jazdu hneď po vybalení z krabice - do vysielača potrebujete iba 4 AA batérie (obyčajné "paličky") , ktoré si môžete zakúpiť aj v našom obchode .

Poskytujeme plnú dostupnosť náhradných dielov, doplnkového príslušenstva, ako sú batérie, nabíjačky, poľský manuál a najväčší výber karosérií.



200172
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.