search

Spirit EBD 2,4 GHz - R0072

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

Spirit EBD 2,4 GHz je senzačné závodné diaľkovo ovládané auto s pohonom všetkých kolies. Jedna z najlepších elektrických bugín na diaľkové ovládanie v obľúbenej mierke 1/10. Štandardný model je vybavený výkonným elektromotorom triedy 550 a batériou 1 800 mAh. Auto má hliníkový hnací hriadeľ, hliníkové olejové tlmiče, diferenciály rally a kvalitný regulátor rýchlosti. Vďaka týmto komponentom je auto mimoriadne odolné a dosahuje veľmi dobré výsledky. Ďalšou veľmi silnou stránkou tohto modelu je silný obojsmerný regulátor rýchlosti 340A s veľkým chladičom . Tento stojan, okrem batérií NiMH / NiCd, plne podporuje batérie LiPo 7,4V . Programovateľný prehľadávač režimov prehrievania a prehrievania z neho navyše robí v tejto triede automobilov úplnú senzáciu.

Nízke odpruženie, úzke kolesá a štíhla silueta ho robia veľmi rýchlym, čo sa mu veľmi darí na prašných cestách. Auto je odporúčané pre začiatočníkov, ale aj pokročilých modelárov a súťažiacich!


Prezentovaný Spirit EBD 2,4 GHz je verzia RTR, t.j. pripravená na jazdu hneď po vybalení z krabice, všetko, čo potrebujete, je 8 batérií AA (obyčajné „tyčinky“) do vysielača, ktoré si môžete kúpiť aj v našom obchode.

Ponúkame plnú dostupnosť náhradných dielov, dodatočného príslušenstva, ako sú diódy, batérie, nabíjačky, poľský manuál a najväčší výber karosérií.
204666
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.