search

Akumulátorová kanvica s reguláciou teploty

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

tsa1530-ar-0.jpg
Zelená, biela, červená, čierna? Každý z týchto čajov by mal byť varený pri inej teplote. Ak ste teda fanúšikom tohto nápoja, je akumulátorová rýchlovarná kanvica Teesa TSA1530 s funkciou ohrevu na zvolenú teplotu práve pre vás! Toto mimoriadne pohodlné riešenie nie je jedinou vlastnosťou, ktorá odlišuje túto kanvicu od ostatných. Zariadenie vám tiež umožní udržať teplotu vody až 8 hodín, takže ju nemusíte variť zakaždým, keď si chcete pripraviť horúcu kávu alebo čaj.

S objemom 1,7 litra a maximálnym výkonom 2 200 W môžete rýchlo uvariť veľké množstvo vody. Zariadenie má odnímateľný filter proti tvorbe vodného kameňa, ktorý zastavuje usadzovanie, a plochý ohrievač uľahčuje čistenie interiéru. Pre väčšiu bezpečnosť používania je kanvica navyše vybavená ochranou proti zapnutiu bez vody .

Kanvica Teesa kombinuje funkčnosť a moderný dizajn. Kryt zariadenia je kombináciou odolného borosilikátového skla odolného voči nečistotám a brúsenej nehrdzavejúcej ocele , doplneného plastovou rukoväťou. Sada obsahuje aj podstavec s LED displejom, ktorý umožňuje nastaviť teplotu vody.

138938
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.