search

Detektor oxidu uhoľnatého CO-9X-PLT FireAngel

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

Model CO-9X10 je kvalitný snímač oxidu uhoľnatého (oxidu uhoľnatého) anglickej značky FIREANGEL patriacej do skupiny SPRUE - svetového lídra vo výrobe detektorov dymu a oxidu uhoľnatého.Prístroj je vybavený pokročilou elektrochemickou senzor, ktorý umožňuje presné meranie aj veľmi nízkych koncentrácií oxidu uhoľnatého.

Vďaka použitiu moderných technológií umožňujú senzory FIREANGEL detekciu nebezpečenstiev vo veľmi skorom štádiu. Vďaka integrovanej lítiovej batérii nie je potrebné senzor CO-9X10 nabíjať po celú dobu životnosti 10 rokov. Používaním detektora oxidu uhoľnatého FIREANGEL CO-9X10 si môžete byť istí bezpečnosťou, ktorú zaisťuje hlasný zvukový alarm a doplnková optická signalizácia.

Kvalitu prístroja potvrdzujú certifikáty BSI o zhode s normou EN50291 a kladné technické stanovisko ČNBOP. Jednoduchá inštalácia a malé rozmery predurčujú tento senzor na každodenné použitie v obytných domoch, ako aj počas dovolenky, na chatách a karavanoch alebo na jachtách. Rovnako ako všetky senzory FireAngel má zariadenie automatické upozornenie na koniec životnosti a je dodávané s 10-ročnou zárukou.

214781
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.