search

Nákladné auto Mercedes-Benz AMG - červené

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

Pojazdné auto je skvelým darčekom pre mladých automobilových nadšencov. Vďaka nej sa každé dieťa môže bezpečne pohybovať na štyroch kolesách a cítiť rovnakú zábavu z jazdy ako v skutočnom aute. Náš model je verne reprodukovanou kópiou Mercedes-Benz AMG. Navyše ide o licenčné auto, takže na kapote je logo známej značky.

Vozidlo nie je napájané z batérie . Deti musia pri jazde používať vlastné nohy. Auto riadime skutočným volantom. Na rozdiel od iných povozov tu máme pevné operadlo. Vďaka nemu môžeme pohodlne sedieť za volantom. Pod sedadlom je zasa poriadne hlboký kufor. Môžete tam schovať hračky, bez ktorých sa dieťa nepohne.
Auto má aj svetlá, ktoré sa zapínajú počas jazdy. Po zotmení sa dá aj trochu jazdiť. Ďalším elektronickým lákadlom je hudba, ktorú auto hrá. Dá sa to samozrejme vypnúť.
Pneumatiky sú vyrobené z protišmykového materiálu. Aj v prípade mierne vyššej rýchlosti si auto stále drží priľnavosť a je úplne bezpečné. Pojazd bol tiež navrhnutý tak, aby zabránil jeho kotúľaniu z kopca.

Pojazdné vozidlo Mercedes-Benz AMG vás bude baviť každý deň na celé hodiny. Môžete s ním jazdiť ako po dome, po podlahe, tak aj po mierne nerovnom teréne – napríklad pred domom. Model bol vyrobený z vystuženého plastu; maximálna nosnosť je 20 kg. Veľmi ľahký a ľahko sa prenáša.




211988
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.