search

Stojanový ventilátor ovládaný diaľkovým ovládačom

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

Wentylator stojący Teesa TSA8020 sterowany pilotem

Stojací ventilátor Teesa TSA8020 s diaľkovým ovládaním

Je zima! To všetko vďaka stojanovému fanúšikovi Teesa! Výber jedného z ôsmich režimov rýchlosti zaistí, že si teplotu prispôsobíte svojim potrebám. Veľký priemer vrtúľ poháňaných motorom s nominálnym výkonom 55 W v kombinácii s automatickou osciláciou 75 ° robí z ventilátora ľahké chladenie väčšej miestnosti.

Vysoká teplota v noci vám nedá spať, ale bojíte sa, že príliš veľa prúdenia vzduchu môže ľahko viesť k prechladnutiu? Našťastie jedným z troch prevádzkových režimov ventilátora Tees je režim SLEEP , v ktorom jednotka postupne znižuje a zvyšuje rýchlosť prúdenia vzduchu. Ventilátor je vybavený funkciou časovača , čo znamená, že si môžete nastaviť čas automatického vypnutia. K výhodám zariadenia určite patrí nastaviteľná výška a možnosť meniť uhol sklonu .

Okrem toho sada obsahuje diaľkové ovládanie, ktoré umožňuje diaľkovo ovládať zariadenia, výrazne zvyšuje komfort jej používania. Ventilátor Teesa je tiež bezpečný a to všetko vďaka kovovému krytu, ktorý obklopuje vrtule zariadenia. Skúste to ešte dnes a pocíťte chladný vzduch v horúcich dňoch!

196034
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.