search

Himoto DRIFT TC 1:10 2,4 GHz RTR (HSP Flying Fish 1) - 12313

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

Himoto Flying Fish 1 2,4 GHz je najobľúbenejší model driftovania na diaľku v Poľsku! Vďaka svojej konštrukcii je auto odporúčané ako pre začiatočníkov, tak aj pre profesionálnych modelárov. Vďaka výkonnému motoru, pohonu všetkých štyroch kolies, odolným ráfikom a hladkým kompozitným pneumatikám je vozidlo ideálne pre kontrolované šmyky. Nastaviteľná výška karosérie a nastaviteľný uhol sklonu kolies navyše umožňujú prispôsobiť model individuálnym preferenciám a všetkým povrchovým podmienkam.

Drift TC (názov používaný zameniteľne pre Flying Fish) je model, ktorý môže sebavedomo konkurovať iným modelom X-Ranger od VRX Racing . V niektorých ohľadoch to môže byť dokonca lepšie! Auto je vybavené plnými ložiskami kolies, čo je zriedkavé u iných značiek rovnakej triedy, kde sa namiesto ložísk používajú ložiská. Vďaka tomuto riešeniu sa zvyšuje životnosť auta a znižuje sa valivý odpor, čo sa výrazne premieta do výkonu auta a pohodlia jeho používania. Ďalšou senzáciou je rádio s frekvenciou 2,4 GHz so systémom End Point Adjustment (EPA) , vďaka ktorému môžeme individuálne prispôsobiť chod každého serva. Vďaka EPA môžeme stanoviť limity, v ktorých majú serva fungovať, a napríklad obmedziť maximálnu rýchlosť nášho modelu - je to veľmi užitočné pre začiatočníkov. To vám umožní vyhnúť sa príliš rýchlej jazde a možnému poškodeniu auta v dôsledku neskúseného riadenia.



Predstavené Himoto Flying Fish 1 je auto pripravené na beh, ktoré je pripravené vyraziť hneď po vybalení z krabice, stačia vám na to 4 vysielačky AA (obyčajné „prsty“) do vysielača, ktoré si môžete kúpiť aj v našom obchode.


200189
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.