search

Himoto DRIFT TC 1:10 2,4 GHz RTR (HSP Flying Fish 1) – 12310

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

Himoto Flying Fish 1:10 2,4 GHz je najobľúbenejší rc drift model v Poľsku! Vďaka svojej konštrukcii je auto odporúčané ako pre začiatočníkov, tak aj pre profesionálnych modelárov. Výkonný motor, pohon všetkých štyroch kolies, odolné ráfiky a hladké kompozitné pneumatiky robia z auta perfektné na vykonávanie kontrolovaného šmyku. Nastaviteľná výška karosérie a nastaviteľný uhol sklonu kolies navyše umožňujú prispôsobiť model individuálnym preferenciám a všetkým povrchovým podmienkam.

Drift TC (názov Flying Fish sa používa zameniteľne) je model, ktorý môže s istotou konkurovať ostatným modelom X-Ranger od VRX Racing . V niektorých ohľadoch to môže byť dokonca lepšie! Auto je vybavené celokolesovými ložiskami, čo je u iných značiek rovnakej triedy, kde sa namiesto ložísk používajú ložiská, ojedinelé. Vďaka tomuto riešeniu sa zvyšuje životnosť auta a znižuje valivý odpor, čo sa výrazne premieta do výkonu a komfortu používania auta. Ďalšou senzáciou je 2,4 GHz rádio so systémom End Point Adjustment (EPA) , vďaka ktorému si môžeme individuálne nastaviť chod každého serva. Vďaka EPA vieme stanoviť limity, v ktorých majú servá pracovať a napríklad obmedziť maximálnu rýchlosť nášho modelu - to je veľmi užitočné pre začiatočníkov. Vyhnete sa tak príliš rýchlej jazde a prípadnému poškodeniu auta spôsobenému neskúseným riadením.



Prezentovaný Himoto Flying Fish 1 je Ready To Run auto, ktoré je pripravené na jazdu hneď po vybalení z krabice, stačí vám 4 AA batérie (obyčajné "prsty") do vysielačky, ktoré si môžete zakúpiť aj v našom obchode.


200190
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.