search

Aktívny stĺpik (s 2 bezdrôtovými mikrofónmi, SD, Bluetooth, USB) 15 "120W

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

Aktívny stĺpček Azusa

Bez ohľadu na to, či plánujete domácu párty alebo víkendový výlet mimo mesta s priateľmi, dobré zvukové vybavenie je absolútnou nevyhnutnosťou. Skvelou voľbou pre každú príležitosť bude reproduktor so zosilňovačom Azusa. Zariadenie vybavené dvoma meničmi bude hrať s maximálnym výkonom 120 W , čo zaručuje veľmi dobrý zvukový systém, a to aj na veľkej ploche.

Budete prekvapení, ako funkčný je tento reproduktor! V prvom rade dávajte pozor na široký výber zdroja zvuku. Aktívny stĺpček Azusa má funkciu Bluetooth, port USB a čítačku kariet SD , ktorá vám umožňuje prehrávať hudbu z telefónu, USB flash disku alebo pamäťovej karty. Čo je dôležité, stĺpček vám tiež umožňuje počúvať rádio.

Hranie s hudbou nestačí? Sada obsahuje dva bezdrôtové mikrofóny, ktoré vám umožnia organizovať karaoke. Reproduktor má navyše vstup pre gitaru , čo vám umožní zatraktívniť ho pri živom koncerte!

Stojí za zmienku, že aktívny stĺp Azusa vám umožňuje zorganizovať párty kdekoľvek, aj vonku. Vďaka pohodlnej rukoväti a odolným kolieskam môžete zariadenie ľahko prepravovať kdekoľvek. Reproduktor má tiež priestrannú batériu , takže nepotrebuje neustály prístup k sieťovému napájaniu.

184950
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.