search

Generátor ozónu TEESA PURE LIFE P300

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

Domáci vzduchový ozonátor Teesa Pure Life P300

Pýtate sa, ktorý domáci ozonátor bude ten najlepší ? Postarajte sa o svoje zdravie už dnes, vyskúšajte domáci generátor ozónu Teesa Pure Life P300 a nechajte sa prekvapiť všestrannosťou tohto malého zariadenia. Ozón má medzi inými baktericídne, virucídne a fungicídne vlastnosti . Okrem toho pomáha v boji proti plesniam a roztočom a odstraňuje nepríjemný zápach. To všetko znamená, že Pure Life P300 možno použiť v každej miestnosti vášho bytu.

Rozdiel v kvalite ovzdušia určite pocítia alergici a ľudia trpiaci dýchacími problémami, no úľava pri dýchaní nie je jedinou výhodou generátora ozónu. Prístroj dezinfikuje aj vybavenie izieb , ako sú kuchynské dosky, vybavenie kúpeľní a hračky v detských izbách, vrátane ťažko čistiteľných plyšákov.

Pure Life P300 nie je len zariadenie na ozonizáciu miestností – poslúži aj ako ozonátor potravín . Ozonizácia zeleniny, ovocia a dokonca aj mäsa je skvelý spôsob, ako dôkladne vyčistiť potravinárske výrobky od nečistôt, baktérií a chemikálií. Navyše ozonizácia zlepšuje chuť potravín a predlžuje trvanlivosť.

Domov nie je jediným miestom, kde nájdete aplikácie Pure Life P300. Zariadenie sa výborne hodí aj ako ozonátor do auta . Postarať sa o čistotu svojho auta? nielen ten vonkajší? a použite Teesa Pure Life P300 na ozónovú klimatizáciu , dezinfekciu interiéru vozidla alebo odstránenie nepríjemných pachov.

213918
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.