search

Digitálny hlasový záznamník Kruger & Matz 8 GB

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

Dyktafon cyfrowy Kruger&Matz KM0286

Malý, ľahký, šikovný - ľahko sa zmestí do malej kabelky alebo vrecka. Taký je digitálny hlasový záznamník Kruger & Matz KM0286 s OLED displejom . Zariadenie je vybavené stereofónnym, všesmerovým mikrofónom , ktorý vám umožní nahrávať vo vysokej kvalite ako počas pracovných stretnutí v malej konferenčnej miestnosti, tak aj počas prednášok vo veľkej sále univerzity.

Rekordér Kruger & Matz KM0286 má 8 GB vnútornej pamäte . Ak chcete ušetriť pamäť zariadenia, môžete použiť funkciu hlasovej aktivácie VAR . V tomto režime bude zariadenie nahrávať iba vtedy, keď rozpozná zvuk, a automaticky sa vypne, keď je zvuk príliš nízky. Mimoriadne užitočnou funkciou je aj redukcia šumu , ktorá zablokuje zvuky z okolia. Ešte nie ste presvedčení? To je len začiatok výhod hlasového záznamníka Kruger & Matz. Zariadenie bolo okrem iného vybavené okrem iného s niekoľkými režimami prehrávania , vrátane režimu opakovania AB, ktorý vám umožní vybrať časť záznamu, ktorá sa má opakovať 5 -krát, a tiež nastaviteľnú rýchlosť prehrávania.

Výhodou rekordéra je aj výstup na slúchadlá , ktorý vám umožní počúvať nahrávky v knižnici alebo kaviarni? Nerušíte ostatných, ostatní vás nerušia. Chcete si na chvíľu oddýchnuť? Zariadenie má aj ekvalizér , vďaka ktorému bez ohľadu na typ hudby, ktorú počúvate, budú vaše obľúbené piesne znieť vždy skvele!

184994
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.