search

REBEL RB-03 detektor napätia (detektor)

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

Wskaźnik napięcia Rebel Tools RB-03

Indikátor napätia Rebel Tools RB-03

Rebel Tools sú predovšetkým zariadenia, ktoré sú navrhnuté tak, aby podporovali domácich majstrov, ktorí chcú robiť menšie renovačné práce svojpomocne. Vzhľadom na to, že dobré elektrické náradie nie je všetko, bola táto séria rozšírená o množstvo meracích prístrojov . Patria medzi ne univerzálne a kliešťové merače , ktorých funkcie umožňujú meranie rôznych fyzikálnych veličín vrátane napätia a intenzity jednosmerného a striedavého prúdu, čo umožní napríklad detekciu poruchy v elektroinštalácii. A čo viac, v závislosti od modelu vám multimetre Rebel Tools umožňujú merať teplotu objektu, kontrolovať kontinuitu obvodu alebo testovať diódy a hFE tranzistory. Nepotrebujete multifunkčné zariadenie? Vyberte si z dvoch modelov indikátorov napätia, ktoré merajú striedavé / jednosmerné napätie.

Renovácie si často vyžadujú zásah do omietky. Preto séria Rebel Tools obsahuje aj detektor 3 v 1 na detekciu kovov , napätia a dreva. Vďaka tomuto zariadeniu zistíte, kde môžete bezpečne vyvŕtať dieru do steny na pripevnenie obrazu alebo police bez obáv z poškodenia elektrického systému.

Toto nie je koniec meracích prístrojov zo série Rebel Tools! K dispozícii máte aj tester telefónnej linky , ktorý vás informuje o o skratoch a prerušení drôtu alebo ich obrátenom poradí. Potrebujete viac funkcií? Vyberte si pár vodičov, ktorý vám okrem testovania telefónnych káblov umožňuje testovať aj sieťové káble, vykonať test kontinuity a nájsť káble, ktoré hľadáte.

Vďaka Rebel Tools môžete zabudnúť aj na klasickú odmerku? séria obsahuje laserový merač vzdialenosti s dosahom 18 metrov. Za zmienku stoja ďalšie funkcie tohto diaľkomeru, vr. vodováhu alebo meranie plochy alebo objemu. Sériu meracích prístrojov Rebel Tools uzatvárajú testery batérií, ktoré vám umožnia kontrolovať betérie: 9 V, AAA, AA, C, D a tlačidlo.

214844
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.