search

Ručný kardanový stabilizátor pre kamery GoPro Feiyu-Tech G4S

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

Najnovší ručný gimbal Feiyu-Tech G4S určený pre športové kamery GoPro vo verziách Hero 4, 3+ a 3.
Predložený stabilizátor je vylepšenou verziou osvedčeného modelu G4. Gimbal má schopnosť otáčať sa o 360? vo všetkých troch osiach. Umožňuje tiež nabíjať a napájať kamery GoPro a prenos videa a inovatívny joystick umožňuje pohodlné ovládanie vo všetkých smeroch.

Verzia G4S má modernú technológiu 360 stupňov, vďaka ktorej je možné otočenie kamery o 360? vo všetkých smeroch. Vďaka tomuto riešeniu bude obraz stabilný bez ohľadu na to, ako fotoaparát držíme alebo otáčame. Celý rozsah otáčania zaisťuje perfektné nahrávky, žiadna situácia nemôže pokaziť natáčaný materiál.
V modeli G4S bol vylepšený aj spôsob montáže kamery. Systém rýchleho prístupu zaisťuje rýchlejšie upnutie a bezpečnejšie držanie. Rukoväť bola špeciálne navrhnutá tak, aby nerušila kryt kamery, čo je možné vďaka použitiu špeciálneho nárazníka.


Vstavané rozhranie USB vám umožňuje nabíjať kamery a prenos videa. Naprogramovaný nabíjací prúd vyhovuje odporúčaniam výrobcu, preto si môžeme byť istí, že je batéria správne nabitá.

Gimbal G4S je vybavený jediným elektronickým tlačidlom zodpovedným za zmenu prevádzkového režimu a zapnutie zariadenia. Toto riešenie výrazne uľahčuje prácu, pretože umožňuje ovládanie stabilizátora jednou rukou. Inovatívny joystick umiestnený nad tlačidlom vám umožní ovládať kameru vo všetkých 4 smeroch. Hladké nastavenie otáčania je možné vďaka funkcii detekcie tlakovej sily.

Ďalším novým riešením je možnosť sťahovania údajov bez vyberania kamery z držiaka. Toto riešenie šetrí nielen čas, ale tiež výrazne zvyšuje komfort používania.


Vďaka voliteľnému diaľkovému ovládaniu je možné gimbal G4S ovládať aj na diaľku (až 15 metrov) a upevniť ho na statívy s najobľúbenejším závitom 1/4 ''.
80084
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.