search

Coyote EBD 2,4 GHz RTR 1:10 4WD - R0187

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

Coyote EBD od VRX Racing je 4WD elektrický model s karosériou v mierke 1:10 podľa amerického Chevrolet Blazer. Oceľové diferenciálne režimy, programovateľný dvojsmerný regulátor rýchlosti, silné servo riadenia sú len niektoré z vlastností, ktoré ho odlišujú od konkurencie. Obrovskou výhodou modelu je tiež rádio 2,4 GHz, vďaka ktorému môžete pretekať s ostatnými konkurentmi bez obáv z prekrývajúcich sa signálov.



Coyote bol vybavený niekoľkými unikátnymi riešeniami:

  • moderný pohon všetkých štyroch kolies so systémom, ktorý chráni prevody pred nadmerným opotrebovaním v dôsledku šmyku,
  • prestavaná prevodovka na zníženie ťažiska,
  • zosilnené a prepracované ovládacie ramená,
  • bola zavedená možnosť nastavenia rázvoru kolies na nábojoch,
  • v systéme riadenia sa objavili hnacie hriadele s kardanovými hriadeľmi,
  • podvozok získal tuhosť vďaka zosilnenej hornej doske,
  • celá konštrukcia bola navrhnutá tak, aby uľahčovala servis modelu a zavádzala úpravy.
Na prvý pohľad vidíte, že Kojot má niečo do seba. Po vzore populárnych amerických SUV, t.j. športových a úžitkových vozidiel, ktoré kombinujú vlastnosti osobných a terénnych vozidiel, si zachováva dynamickú siluetu, jazdné vlastnosti a vysokú kvalitu spracovania. Coyote zároveň zostáva modelom, ktorý sa dá ľahko naučiť a používať, dokonca aj pre začínajúcich vodičov .
Konštrukcia typu SUV umožňuje vyvinúť vysokú rýchlosť na asfalte aj v teréne na takmer akomkoľvek povrchu.Široký rozchod a veľké kolesá s rozmermi 104 x 43 mm zaručujú stabilitu v zákrutách a primeraná svetlá výška a moderný pohon 4x4 vám umožnia vyblázniť sa na nerovnostiach. Presné prispôsobenie modelu podmienkam je možné vďaka nastaviteľnému odpruženiu .
Aby bola zaistená trvanlivá a spoľahlivá prevádzka, je model vybavený kovovými diferenciálmi . Plastové diely sú vyrobené z plastov so zvýšenou pružnosťou, vďaka čomu sú menej náchylné na praskliny. Model je dodávaný s moderným 2,4GHz pištoľovým rádiom s veľmi dlhým dosahom - skôr model zmizne zo zorného poľa očí, než stratí signál z vysielača. Coyote je elektrický model, takže v zlom počasí sa s ním môžete hrať dokonca aj doma.


Ďalšou silnou stránkou tohto modelu je dvojcestný regulátor rýchlosti 400A s chladičom. Tento stojan, okrem batérií NiMH / NiCd, plne podporuje batérie LiPo 7,4V . Programovateľný prehľadávač režimov prehrievania a prehrievania z neho navyše robí v tejto triede automobilov úplnú senzáciu.
Prezentovaný Coyote EBD 2,4GHz je RTR RC auto, ktoré je pripravené vyraziť hneď po vybalení z krabice, stačí vám na to 8 vysielačiek AA batérie (obyčajné „prsty“), ktoré si môžete kúpiť aj v našom obchode.
145847
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.