search

Himoto Corr Truck 4x4 2,4 GHz RTR (HSP Rally Monster) - 55901

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

Himoto Corr známy aj ako Rally Monster je RC model podľa skutočného súťažného auta. Prvá vec, ktorá vám padne do oka, je jeho športový a realistický vzhľad. Truggy odpruženie v kombinácii so širokým rozchodom predných a zadných kolies dodáva modelu mimoriadnu trakciu. Takýchto univerzálnych štruktúr je na trhu málo.


Himoto Corr je model, ktorý môže nielen sebavedomo konkurovať iným modelom krátkeho kurzu, ale v niektorých ohľadoch môže dokonca dopadnúť lepšie! Auto je vybavené plnými ložiskami kolies, čo je zriedkavé u iných značiek rovnakej triedy, kde sa namiesto ložísk používajú ložiská. Vďaka tomuto riešeniu sa zvyšuje životnosť auta a znižuje sa valivý odpor, čo sa výrazne premieta do výkonu auta a pohodlia jeho používania.


Ďalšou senzáciou je rádio s frekvenciou 2,4 GHz so systémom End Point Adjustment (EPA) , vďaka ktorému môžeme individuálne prispôsobiť chod každého serva. Vďaka EPA môžeme stanoviť limity, v ktorých majú serva fungovať, a napríklad obmedziť maximálnu rýchlosť nášho modelu - je to veľmi užitočné pre začiatočníkov. To vám umožní vyhnúť sa príliš rýchlej jazde a možnému poškodeniu auta v dôsledku neskúseného riadenia.
Predstavené Himoto Corr je auto Ready To Run, ktoré je pripravené vyraziť hneď po vybalení z krabice, stačia vám na to 4 vysielačky AA (obyčajné „prsty“) do vysielača, ktoré si môžete kúpiť aj v našom obchode.
200200
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.