search

Nástenné svietidlo Maclean, so snímačom PIR, max. 60 W, 180 °, MCE33B

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

Nástenné svietidlo Maclean Energy model MCE33 so snímačom pohybu. Vysoká kvalita zaručená renomovaným výrobcom!
Správne vonkajšie osvetlenie nehnuteľnosti: cesty, príjazdová cesta, schody, vchod alebo fasáda domu sú nevyhnutné, pretože nám bráni zakopnúť o schody pred vstupom do domu, nespadneme do kaluže a ľahko narazíme do zámku pomocou kľúč. Dobré vonkajšie osvetlenie účinne odrádza a desí zlodejov, pretože na pozadí osvetlených stien je ťažké zostať neviditeľný.

Nástenné svietidlo najvyššej kvality so snímačom pohybu (dokonalá detekcia) od popredného európskeho výrobcu inteligentného osvetlenia.
Senzor nainštalovaný v svietidle má schopnosť prispôsobiť prevádzkový čas a úroveň intenzity svetla, pri ktorej senzor začne detekovať pohyb. Vďaka tejto vlastnosti ju môžeme prispôsobiť tak, aby fungovala iba v období od súmraku do úsvitu. Jednoduché upevnenie pomocou hmoždiniek (súčasťou balenia).
POZOR! lampa nemôže byť vystavená priamemu kontaktu s dažďom!

Špecifikácia - Zdroj energie: 110-240V / AC
- Detekčný uhol: 180 °
- Frekvencia napájania: 50/60 Hz
- Maximálny dosah: 9 m (<24 ° C)
- Rozsah citlivosti na osvetlenie: <3-2000LUX (nastaviteľné)
- Stupeň krytia: IP44
- Pracovná teplota: -20 / + 40 ° C
- Rozsah osvetlenia: 10 s ~ 5 min
- Rozsah pracovnej vlhkosti: <93% relatívnej vlhkosti
- Inštalačná výška: 1,8-2m
- Maximálny výkon: 60 W (E27)
- Rýchlosť detekcie pohybu: 0,5-1,5 m / s
- Funguje aj s LED žiarovkami
- Rozmery: 265 x 185 x 100 mm

Sada obsahuje - Úplne nové nástenné svietidlo so snímačom PIR MCE33
- montážna sada
- Originálne balenie výrobcu
- Doklad o kúpe

Maclean je svetovým lídrom na trhu špecializovaných káblov a príslušenstva pre domáce kiná, hi-fi systémy a pripojenia k počítaču. Postavenie spoločnosti na trhu je budované viac ako 10 rokov. Každý výrobok je vytvorený skupinou dizajnérov, ktorí sú vďaka svojim znalostiam a schopnostiam schopní vytvoriť niečo výnimočné, rovnako ako v prípade tohto zariadenia.
Varujeme vás pred nákupom nástenných žiaroviek z nekalej súťaže, pretože v poslednej dobe sa na Allegro objavilo veľa falošných falzifikátov. Nečestní predajcovia vám ponúkajú nástenné svietidlá podobného vzhľadu ako značkové nástenné svietidlá, akými sú napríklad Maclean Energy, ale ich parametre sa výrazne líšia od tých, ktoré sú uvedené v popisoch v aukcii. Výsledkom je, že sa úplne zbytočne vystavujete zbytočným nákladom. Pri kúpe osvetlenia Maclean Energy máte záruku najvyššej kvality a profesionálnych služieb, navyše na každé nástenné svietidlo je v našej poľskej službe implementovaná poľská 24-mesačná záruka.

Charakteristika - Zariadenie môže fungovať v noci aj cez deň. Ovládač TIME sa používa na nastavenie času osvetlenia (od približne 10 s do 5 minút).
- Gombík LUX nastavuje citlivosť okolitého svetla (rozsah od 3 do 2 000 LUX).
- Keď je okolité svetlo nedostatočné a chceme, aby zariadenie fungovalo vo dne aj v noci, nastavte gombík do dennej polohy (ikona slnka).
- Keď je okolité svetlo menšie ako 3 LUX, gombík by mal byť v nočnej polohe (ikona mesiaca).

146214
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.