search

Prijímač FlySky FS-T6 6CH 2,4 GHz + R6B

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

6-kanálový FlySky FS-T6 2,4GHz so šesťkanálovým prijímačom FS-R6B je model s množstvom užitočných funkcií, vďaka ktorým je ovládanie modelu jednoduché a nekomplikované pre každého.

Kvalitný aparát FS-T6 je jedným z najlepších modelov medzi 6-kanálovými aparátmi. FS-T6 je nástupcom známeho a oceňovaného prístroja CT6B. Využíva systém AFHDS (Automatic Frequency Hopping Digital System), vyvinutý a patentovaný spoločnosťou FlySky. Systém AFHDS bol špeciálne vyvinutý pre všetky RC modely. Ponúka super aktívne a pasívne schopnosti proti rušeniu, veľmi nízku spotrebu energie a vysokú citlivosť prijímača. Bol podrobený mimoriadne prísnym testom inžinierov a používateľov a nepochybne bude fungovať za každých podmienok.

Toto zariadenie ponúka všetky dôležité funkcie a programovanie najdôležitejších parametrov pre obsluhu rôznych vrtuľníkov, vetroňov a lietadiel. Programovanie FS-T6 je veľmi jednoduché a intuitívne. Implementuje sa jediným kliknutím a rolovacím kolieskom umožňujúcim rýchlu a jednoduchú navigáciu v menu. Široký LCD displej s veľkým kontrastným písmom zaručuje pohodlné ovládanie a pohyb v menu je jednoduchý a intuitívny. Mnohé funkcie, ako napríklad programovanie krivky škrtiacej klapky a Expo, sú zobrazené graficky, aby poskytli jasnejší obraz o vykonaných zmenách.

6-kanálový FS-T6 je vhodný pre všetkých, ktorí potrebujú robustný, programovateľný, no zároveň nekomplikovaný vysielač, ktorý má len tie funkcie, ktoré sú skutočne potrebné. FS-T6 bude perfektný ako ovládač pre lietadlá, vetrone a vrtuľníky.

Pamäť vysielača umožňuje uložiť nastavenia pre 20 lietadiel , zatiaľ čo čitateľná obrazovka umožňuje jednoduchú navigáciu a zmenu nastavení.

Vysielač je napájaný 8 AA batériami (obyčajné „prsty“).
200881
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.