search

AG27A Magnetické guličky neocube nové 3mm

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

NeoCube je sada 216 loptičiek silných neodýmových magnetov s priemerom 3 mm, ktoré vám poskytnú mnoho hodín skvelej mentálnej zábavy. Silne priťahujúce magnety vytvárajú úžasnú hádanku. NeoCube je známy po celom svete a teraz je k dispozícii aj v Poľsku!

Väčšina hier a hádaniek od nás vyžaduje jednoduchú reakciu, dosiahnutie vopred stanoveného cieľa. Neocube vám, na druhej strane, okrem toho, že umožňuje vymýšľať si vlastné ciele, ponúka aj príležitosť ich dosiahnuť. Hranie s NeoCube môže rozvíjať naše inovácie a rozvíjať ďalšie schopnosti. Použitie NeoCube na vytváranie rôznych tvarov precvičuje obe hemisféry mozgu, pretože to vyžaduje kreativitu a schopnosť vytvárať štruktúry.

NeoCube pozostáva z 216 gúľ z najsilnejších neodýmových magnetov, ktoré sa v dnešnom svete vyrábajú. Sú to vysokoenergetické magnety v tvare perfektnej poniklovanej gule. Vďaka týmto parametrom vytvárajú loptičky silné magnetické pole, ktoré im umožňuje vzájomnú interakciu a priťahovanie sa. Také silné magnetické pole umožňuje vytváranie neuveriteľných geometrických a priestorových foriem. Vytvorené štruktúry sú veľmi odolné a niekedy musíte na odpojenie loptičiek použiť veľkú silu.

NeoCube je skutočne jedinečný predmet. Každý, kto držal tieto malé magnetické guličky v rukách, ich chce mať stále pri sebe. Veľkosť NeoCube vám umožní vziať si ho kamkoľvek a budete s ním vždy v centre pozornosti, pretože každý sa s ním chce hrať. Neocube je vynikajúca hračka pre každého.

Vlastnosti produktu

  • Počet loptičiek: 216
  • Priemer: 3 mm
  • Strieborná farba
  • Balenie: hliníkový box - ideálny ako darček

188663
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.