search

Himoto EXB-16 Buggy 1:16 4x4 2,4 GHz RTR (HSP Troian) - 18502

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

EXB-16 je najlepšia bugina v mierke 1/16 na poľskom modelárskom trhu! Model vyrobila známa a rešpektovaná značka Himoto Racing ! Prehnaný EXB-16 je ekvivalentom modelu HSP Troian, ale líši sa od neho oveľa lepším rádiom so systémom EPA. Vďaka úprave koncového bodu môžeme individuálne prispôsobiť chod každého serva. Jednou z aplikácií tohto systému je napríklad možnosť obmedzenia maximálnej rýchlosti nášho modelu na zvolenú hodnotu, čo je veľmi užitočné pre začiatočníkov a deti. To vám umožní vyhnúť sa príliš rýchlej jazde a možnému poškodeniu auta.

Auto určené pre začiatočníkov a stredne pokročilých vodičov, ktorí milujú vzrušujúcu jazdu v teréne. Na druhej strane, Troiana si tiež dychtivo vyberajú hráči, ktorí pre svoju relatívne malú veľkosť chcú cvičiť na domácej chodbe.

V predstavenom automobile na diaľkové ovládanie boli použité riešenia šité na mieru profesionálnym modelom najvyššej kvality, ako napríklad olejové tlmiče , v ktorých môžeme nastaviť výšku a tvrdosť pruženia, alebo výkonný motor typu 380 , ktorý mu umožňuje vyvinúť vysokú rýchlosti. Univerzálna konštrukcia EXB -16 vám umožní jazdiť takmer na akomkoľvek povrchu - doma, na asfalte alebo v teréne. Široký rozchod a správne zvolené pneumatiky zase zaručujú vynikajúcu priľnavosť a stabilitu za každých podmienok. Nárazníky vyrobené z pružného a odolného plastu chránia auto pred poškodením - pevný nárazník je vec, bez ktorej sa môžete zabaviť.



Predstavený Himoto EXB-16 je modelom Ready To Run (RTR), takže po vybratí z krabice vám do vysielača stačia 4 batérie AA (obyčajné „prsty“) , ktoré si môžete kúpiť aj v našom obchode.

Ponúkame plnú dostupnosť náhradných dielov, dodatočného príslušenstva, ako sú batérie, nabíjačky a poľský manuál.


200135
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.