search

Himoto EDC-16 Drift 1:16 4x4 2,4 GHz RTR (HSP Flying Fish 2) – 16303

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

Model EDC-16 od renomovanej značky Himoto Racing je obľúbené bubenícke auto v mierke 1:16. Auto bolo navrhnuté pre nadšencov driftovania, ktorí milujú veľkolepé šmykľavky . Auto vyniká nad konkurenciou kvalitným rádiom s frekvenciou 2,4 GHz so systémom EPA . Vďaka úprave koncového bodu môžeme individuálne prispôsobiť chod každého serva. Jednou z aplikácií tohto systému je napríklad možnosť obmedzenia maximálnej rýchlosti nášho modelu na zvolenú hodnotu, čo je veľmi užitočné pre začiatočníkov a deti . To vám umožní vyhnúť sa príliš rýchlej jazde a možnému poškodeniu auta. Rádio pracujúce v pásme 2,4 GHz je navyše menej náchylné na rušenie, má lepší dosah a umožňuje ovládať model v skupine, a to aj v rádiovom dosahu ostatných ovládačov. Ďalšou výhodou je systém „Fail Safe“, ktorý zabraňuje úniku modelu v prípade vybitia vysielača.

Pohonná jednotka je vysokorýchlostný motor triedy 380 vyzbrojený chladičom , ktorý efektívne chladí motor, čím zvyšuje jeho výkon a životnosť. Okrem toho má model odolné ráfiky a hladké kompozitné pneumatiky, vďaka ktorým je auto ideálne pre kontrolované šmyky . Nastaviteľná výška a mäkkosť tela a nastaviteľný uhol sklonu kolies navyše umožňujú prispôsobiť model individuálnym preferenciám používateľa.


Predstavený Himoto EDC-16 je modelom Ready To Run (RTR), takže po vybratí z krabice vám do vysielača stačia 4 batérie AA (obyčajné „prsty“) , ktoré si môžete kúpiť aj v našom obchode.

Ponúkame plnú dostupnosť náhradných dielov, dodatočného príslušenstva, ako sú batérie, nabíjačky a poľský manuál.


200137
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.