search

Krátky kurz 1:16 4x4 27 MHz RTR - 19204

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

Short Course 1:16 je menší brat populárnej Rally Monster od známej spoločnosti HSP Racing. Vyznačuje sa nastaviteľným odpružením a olejovými tlmičmi. Auto má spoľahlivý elektrický motor typu 380, ktorý mu umožňuje dosiahnuť vysoké rýchlosti . Pohon všetkých štyroch kolies, nezávislé difúzory a nezávislé zavesenie kolies zaisťujú skvelú priľnavosť v zákrutách. Ak hľadáte malý a praktický vysoko kvalitný model, práve ste ho našli!

Predstavený Dakar je jedným z najobľúbenejších RC automobilov v mierke 1:16 určeným pre začiatočníkov a mierne pokročilých modelárov. Vďaka svojej zaujímavej siluete a konštrukcii s krátkym kurzom kombinuje výhody ako rýchlosť a priľnavosť. Pripomíname, že práve autá na krátke trate pretekajú účastníci rely Paríž-Dakar.

Relatívne malé rozmery znamenajú, že sa s ním môžete hrať tak v lete, ako aj v zime doma. Ak hľadáte osvedčenú a pevnú štruktúru za atraktívnu cenu, našli ste perfektný model!

Predstavený krátky kurz je RC model typu RTR, ktorý je pripravený na jazdu hneď po vybalení z krabice, stačí vám 8 batérií AA (obyčajné „prsty“) do vysielača, ktoré si môžete kúpiť aj v našom obchode.

Ponúkame plnú dostupnosť náhradných dielov, dodatočného príslušenstva, ako sú diódy, batérie, nabíjačky, poľský manuál a najväčší výber karosérií.

200147
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.