search

Himoto EXM -16 2,4 GHz (HSP Kidking) - 18601

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

Kidking EXM-16 je najnovším modelom monster truckov v mierke 1:16 zo stajne známej a rešpektovanej značky Himoto. Je ekvivalentom modelu Kidking HSP, ale líši sa od neho oveľa lepším rádiom s frekvenciou 2,4 GHz so systémom EPA . Vďaka úprave koncového bodu môžeme individuálne prispôsobiť chod každého serva. Jednou z aplikácií tohto systému je napríklad možnosť obmedzenia maximálnej rýchlosti nášho modelu na zvolenú hodnotu, čo je veľmi užitočné pre začínajúcich modelárov. To vám umožní vyhnúť sa príliš rýchlej jazde a možnému poškodeniu auta.

Auto bolo navrhnuté pre začiatočníkov a stredne pokročilých vodičov, ktorí milujú vzrušujúcu jazdu. Napriek tomu ho často volia aj pretekári, ktorí si chcú precvičiť jazdu doma.

Predložený model používa riešenia šité na mieru profesionálnym RC automobilom, t. J. Olejové tlmiče, nastaviteľné odpruženie a výkonné servo so silou 6 kg. Pohonná jednotka je spoľahlivý elektromotor triedy 380 s chladičom umožňujúcim vysoké rýchlosti.

Univerzálny dizajn monster trucku vám umožní jazdiť takmer na akomkoľvek povrchu - doma, na asfalte alebo v teréne. Široký rozchod a dostatočne široké pneumatiky zase zaručujú skvelú priľnavosť a stabilitu za každých podmienok.

Vlastnosti modelu:
  • konštrukcia podvozku a štandardná elektronika známa z modelov v mierke 1:10
  • možnosť jednoduchého ladenia
  • predný a zadný nárazník z pružného plastu
  • úplné nastavenie kolies vo vzťahu k vertikálnej a horizontálnej osi - riešenie, ktoré sa nachádza v drahých konkurenčných modeloch
  • Prenos sily prostredníctvom odolného a ľahkého hliníkového hriadeľa
  • obojsmerný ESC s brzdou a proporcionálnym ovládaním výkonu
  • 8 olejom naplnených tlmičov vyrobených zo zosilneného hliníka; s nastavením zdvihu
  • telo lakované farbou odolnou proti odštiepeniu


Predstavený Himoto Kidking EXM-16 je modelom Ready To Run (RTR), takže po vybratí z krabice vám do vysielača stačia 4 batérie AA (obyčajné „paličky“) , ktoré si môžete kúpiť aj v našom obchode.



Ponúkame plnú dostupnosť náhradných dielov, dodatočného príslušenstva, ako sú batérie, nabíjačky a poľský manuál.

200151
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.