search

Himoto EXB-16 Brushless Buggy 1:16 2,4 GHz RTR (HSP Troian Pro) - 18505

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

EXB-16 BL je najlepší kočík v mierke 1/16 na poľskom modelárskom trhu! Model vyrobila známa a uznávaná značka Himoto Racing ! Prehnaná EXB-16 je ekvivalentom modelu HSP Troian Pro, no líši sa od neho oveľa lepším rádiom so systémom EPA. Vďaka End Point Adjustment môžeme individuálne nastaviť chod každého serva. Jednou z aplikácií tohto systému je napríklad možnosť obmedzenia maximálnej rýchlosti nášho modelu na zvolenú hodnotu, čo je veľmi užitočné pre začiatočníkov a deti. Vyhnete sa tak príliš rýchlej jazde a možnému poškodeniu auta.

Oproti štandardnej verzii má auto niekoľko lepších riešení v podobe chrómových ráfikov, bezkomutátorového regulátora otáčok a účinnejšieho bezkomutátorového motora , ktorý je odolnejší, má dlhšiu životnosť a vyznačuje sa lepšími parametrami v porovnaní s kefovými kolesami. .



Auto určené pre začiatočníkov a stredne pokročilých vodičov, ktorí milujú vzrušujúcu jazdu v teréne. Na druhej strane, Troiana si horlivo vyberajú aj hráči, ktorí kvôli svojej relatívne malej veľkosti chcú trénovať v domácom koridore.

Prezentované rc auto obsahuje riešenia šité na mieru profesionálnym modelom najvyššej kvality, napríklad olejové tlmiče , u ktorých si vieme nastaviť výšku a tvrdosť odpruženia, alebo výkonný bezkomutátorový motor umožňujúci vysoké otáčky. Univerzálna konštrukcia EXB-16 vám umožní jazdiť takmer na akomkoľvek povrchu – doma, na asfalte alebo v teréne. Na druhej strane, široký rozchod a správne zvolené pneumatiky zaručujú skvelú priľnavosť a stabilitu za každých podmienok. Nárazníky z pružného a odolného plastu chránia auto pred poškodením – pevný nárazník je vec, bez ktorej sa zabavíte.



Prezentovaný Himoto EXB-16 BL je Ready To Run (RTR) model, takže po vybalení z krabice potrebujete len 4 AA batérie (obyčajné "prsty") do vysielača, ktoré si môžete zakúpiť aj v našom obchode.

Poskytujeme plnú dostupnosť náhradných dielov, doplnkového príslušenstva, ako sú batérie, nabíjačky a poľský manuál.


200152
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.