search

Himoto EXM -16 2,4 GHz (HSP Kidking) - 18604

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

Kidking EXM-16 je najnovší model monster trucku v mierke 1:16 zo stajne známej a rešpektovanej značky Himoto. Je ekvivalentom modelu Kidking HSP, ale líši sa od neho oveľa lepším 2,4 GHz rádiom so systémom EPA . Vďaka End Point Adjustment môžeme individuálne nastaviť chod každého serva. Jednou z aplikácií tohto systému je napríklad možnosť obmedzenia maximálnej rýchlosti nášho modelu na zvolenú hodnotu, čo je veľmi užitočné pre začínajúcich modelárov. Vďaka tomu sa vyhnete príliš rýchlej jazde a možnému poškodeniu auta.

Auto bolo navrhnuté pre začiatočníkov a stredne pokročilých vodičov, ktorí milujú vzrušujúcu jazdu. Napriek tomu ho často volia aj pretekári, ktorí si chcú jazdu natrénovať doma.

Prezentovaný model využíva riešenia šité na mieru profesionálnym RC autám, t.j. olejové tlmiče, nastaviteľné pruženie a výkonné servo so silou 6 kg. Pohonnú jednotku tvorí spoľahlivý elektromotor triedy 380 s chladičom, ktorý mu umožňuje vyvinúť vysoké otáčky.

Univerzálna konštrukcia typu monster truck vám umožní jazdiť takmer na akomkoľvek povrchu – doma, na asfalte alebo v teréne. Široký rozchod a patrične široké pneumatiky zase zaručujú skvelú priľnavosť a stabilitu za každých podmienok.

Vlastnosti modelu:
  • konštrukcia podvozku a štandardná elektronika známa z modelov v mierke 1:10
  • možnosť jednoduchého ladenia
  • predný a zadný nárazník vyrobený z pružného plastu
  • úplné nastavenie kolies vo vzťahu k vertikálnej a horizontálnej osi - riešenie, ktoré nájdeme v drahých konkurenčných modeloch
  • Prenos sily cez odolný a ľahký hliníkový hriadeľ
  • obojsmerný ESC s brzdou a proporcionálnou reguláciou výkonu
  • 8 olejových tlmičov vyrobených z vystuženého hliníka; s nastavením zdvihu
  • karoséria lakovaná farbou odolnou voči odieraniu


Prezentovaný Himoto Kidking EXM-16 je Ready To Run (RTR) model, takže po vybalení z krabice potrebujete len 4 AA batérie (obyčajné "prsty") do vysielačky, ktoré si môžete zakúpiť aj v našom obchode.



Poskytujeme plnú dostupnosť náhradných dielov, doplnkového príslušenstva, ako sú batérie, nabíjačky a poľský manuál.

200153
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.