search

Truggy Racer 4WD 1:16 2,4 GHz RTR - zelená - 9138

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

Truggy Racer 2,4 GHz 2WD je auto vo verzii RTR v mierke 1:16 s pohonom všetkých štyroch kolies . Model sa dokonale vyrovná s ťažkými podmienkami, jazdí ako na terénnych trasách, tak aj na betóne, tráve, piesku a malých kamienkoch. Napriek pomerne malému rozmeru vás model môže prekvapiť svojou dĺžkou 285 mm. Rázvor kolies 235 mm nevyzerá horšie.

Auto je typickým offroadom, ktorému sa najlepšie darí na štrku alebo kameňoch. Na tvrdom asfalte si Truggy Racer samozrejme počína skvele, dosahuje rýchlosť 35 km / h.

Model je vybavený niekoľkými poistkami, vďaka ktorým jeho poruchovosť prakticky klesla na nulu. Hovoríme o dodatočnom chladení regulátora, ochrane pred nadmerným vybitím batérie a dokonca o ochrane pred zaseknutím auta na svojom mieste.

Vysielač 2,4 GHz sa už stal štandardom v modeloch zo stajne XLH, takže tentoraz vám môžeme poskytnúť pilot, ktorý vám umožní prejsť až 60 m bez straty dosahu. Na vysielanie nám na štart vozidla stačia 2 batérie AA. Všetky ostatné potrebné komponenty sú už zahrnuté.


204688
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.