search

Spirit 4WD 1:16 2,4 GHz RTR – zelená

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

Monster Truck v mierke 1:16. Jeho agresívny vzhľad robí terén doslova otvoreným pred ním. Model dokáže dosiahnuť rýchlosť až 35 km/h a vďaka malým rozmerom (na monster truck) je aj veľmi dobre manévrovateľný.

Dĺžka vozidla je 285 mm. Veľmi dôležitým atribútom vozidla je aj rázvor, ktorý je v tomto prípade 235mm. Auto je určené na jazdu v teréne. Sýpa zem, piesok, duny či kamene mu nerobia problém.

Ako väčšina áut tejto kategórie, aj toto bolo vybavené pohonom oboch náprav, teda 4x4. Je to auto určené na jazdu v teréne – napríklad na pieskových dunách, štrku či snehu. Ďalšou výhodou sú veľmi veľké kolesá s protektorovanými pneumatikami, ktoré vám umožnia dostať sa z naozaj ťažkých situácií.

Auto je vyrobené z vystuženého plastu, ktorý si bez problémov poradí s kolíziami či pádmi. Nezabudli sme ani na fanúšikov skákania. Model využíva tlmiče s veľmi dlhým zdvihom. Odpruženie je veľmi mäkké, takže Spirit môžeme uvoľniť na naozaj veľké skoky.

Vysielač 2,4 GHz umožní autu prejsť až 80 metrov bez akéhokoľvek rušenia alebo straty signálu. Model Truck Spiri je vo verzii RTR, čo znamená, že na napájanie diaľkového ovládača budeme potrebovať len 2 AA batérie.



213221
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.