search

Storm 1:18 RTR 2,4 GHz – modrá

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

Storm je terénny model v mierke 1:18. Auto je určené hlavne na jazdu v teréne, ale je skvelé aj na rovný a tvrdý povrch. Napriek mierke 1:18 má Storm dĺžku 27 cm, čo je celkom dobrý výsledok. Bude to určite najlepší model pre začiatočníkov, ale veľa zábavy si na ňom užijú aj pokročilí modelári.
Auto má pohon 4x4, ktorý je poháňaný kefovým motorom triedy 380. To vám umožní dosiahnuť rýchlosť až 36 km/h na rovnom povrchu. Plne proporcionálne servo s krútiacim momentom 2 kg umožňuje plynulé prejazdy zákrutami. Pre úplnú presnosť je zadná a predná náprava vybavená diferenciálom.
Prezentovaný model je vybavený aj 4 nezávislými tlmičmi a veľkými terénnymi kolesami. Vďaka nízkej hmotnosti bude perfektný pre jazdu v teréne a skákanie. Sada obsahuje Li-Ion 7,4V batériu s kapacitou 1200mAh, ktorá umožní cca 20 minút zábavy.
Auto je ovládané cez tradičný 2,4GHz vysielač, takže môžete pretekať vo väčšej skupine bez obáv zo vzájomného rušenia.Na naštartovanie auta budete potrebovať len dve AA batérie na napájanie vysielača.

217556
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.