search

Hurikán 1:18 RTR 2,4 GHz - oranžová

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

Hurricane je rýchle a agilné truggy auto, ktoré je skvelé v teréne. Napriek mierke 1:18 vás model môže prekvapiť pomerne veľkými rozmermi. Dĺžka vozidla je 27 cm , čo je celkom dobrý výsledok.
Auto má zadný náhon, takže je ako stvorené na driftovanie a súťažnú jazdu.Okrem toho sú tu štyri tlmiče s dlhým zdvihom a obrovské terénne kolesá s dezénom, ktoré poskytujú skvelú trakciu. V tejto cenovej kategórii je ťažké nájsť lepšiu kvalitu. Auto je skvelé na dlhé skoky a tvrdé pristátia. Garantujeme, že každý z nich vyjde živý. Nebojí sa blata, piesku ani strmých stúpaní. Svoj význam strácajú aj najtvrdšie poveternostné podmienky; vždy je dobrý čas jazdiť!
Model je poháňaný bezkomutátorovým motorom triedy 380, pričom napájanie zabezpečuje 1200mAh 7,4V Li-Ion batéria . Zo zaujímavejších vecí stojí za zmienku ochrana proti prehriatiu motora a nadmernému prúdu. Keď senzory zaznamenajú nesprávne správanie niektorého z komponentov, auto sa automaticky vypne.
Auto sa ovláda cez tradičný 2,4GHz vysielač, takže môžete pretekať vo väčšej skupine bez obáv zo vzájomného rušenia. Sada obsahuje aj batériu s nabíjačkou. Na naštartovanie auta budete potrebovať len dve AA batérie na napájanie vysielača.

217558
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.