search

Lightning 1:18 2,4GHz RTR - červená

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

Lightning je ďalšie autíčko na diaľkové ovládanie, ktorého názov je rovnako ako u iných modelov od HS inšpirovaný búrkou. Ako vždy je tento nadpis najvhodnejší, pretože model Lightning 1:18 je z výroby vybavený bezkomutátorovým motorom , vďaka ktorému sa pohybuje ako blesk.
Auto má pohon 4x4, ktorý v ťažkom teréne funguje bravúrne. Okrem toho sú tu štyri nezávislé tlmiče s dlhým zdvihom a obrovské terénne kolesá s dezénom, ktoré poskytujú skvelú trakciu. Keď už sme pri kolesách, výrobca sa tam snažil dostať skutočné guľôčkové ložiská . Komponenty tejto kvality sa v iných autách tejto triedy vyskytujú len zriedka. Nič vám nebráni jazdiť v daždi alebo v malých kalužiach. Model Lightning má pevne zabudovanú vodotesnú elektroniku. To vám umožní jazdiť po vode na krátku dobu.
Model je poháňaný bezkomutátorovým motorom triedy 380, pričom napájanie zabezpečuje 1500mAh 7,4V Li-Ion batéria . Tento typ pohonu umožňuje oveľa lepší výkon v porovnaní s bezkomutátorovou verziou. K tejto sade je navyše plne proporcionálne servo s momentom 2 kg. Zo zaujímavejších vecí stojí za zmienku aj ochrana proti prehriatiu motora a nadmernému prúdu. Keď senzory zaznamenajú nesprávne správanie niektorého z komponentov, auto sa automaticky vypne.
Auto sa ovláda cez tradičný 2,4GHz vysielač, takže môžete pretekať vo väčšej skupine bez obáv zo vzájomného rušenia. Sada obsahuje aj batériu s nabíjačkou. Na naštartovanie auta budete potrebovať len dve AA batérie na napájanie vysielača.
217561
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.