search

Truck Racing 4WD 1:20 2,4 GHz RTR - Zelená

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

Malý RC Monster Truck vás prekvapí svojimi možnosťami. Obrovské kolesá a vysoké odpruženie vozidla nad zemou naznačujú smer, ktorým sa s ním vydať. A to sú, samozrejme, piesok, štrk, kamene či iné odpadky. Pohon štyroch kolies toto presvedčenie len potvrdzuje.

Truck Racing bol stvorený na skoky. To, čo ho odlišuje od ostatných áut zo stajne XLH, sú kovové tlmiče s obrovským zdvihom. Absorbujú celý náraz na zem a zároveň chránia najdôležitejšie časti vozidla. Bez ohľadu na to, ako vysoko model skáče; nie je možné, aby podvozok čo i len oprášil zem.

Z elektroniky vieme nahradiť celkom dobrý motor, ktorý vám umožní dosiahnuť rýchlosť blízku 30km/h a 2,4GHz vysielač. Model je schopný skočiť až 80 metrov bez akýchkoľvek známok vyrušovania.

V tomto type auta sa pohon 4x4 stáva štandardom a nebolo tomu inak ani tentoraz. Dve nezávislé osi vám umožňujú vyliezť na najstrmšie svahy; nehovoriac o gumených pneumatikách s hlbokým dezénom, ktoré sú neoddeliteľnou súčasťou úspešnej horskej jazdy.

Auto je vo verzii RTR, čo znamená, že na napájanie vysielača budete potrebovať len dve AA batérie. Všetko ostatné je už zahrnuté.

218290
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.