search

Mega Mayhem Brushless 1: 8 4WD 2,4 GHz RTR – 80311

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!


Predstavujeme Mayhem - skvelé auto s krátkym kurzom od Himoto. Ide o jedného zo štyroch zástupcov série Mega - áut vyrobených v pôsobivej mierke 1:8, ktoré sú skutočným úspechom výrobcu. Tento prvotriedny model bol vyrobený s dôrazom na tie najväčšie detaily, je agilný, dynamický a rýchly. Čo je však na tomto aute najpôsobivejšie, je jeho veľkosť – má vyše pol metra!




Originál Mayhem, rovnako ako všetky autá Himoto zo série Mega, je vybavený bezkomutátorovým motorom, takže môžete očakávať veľký výkon a bezporuchovú prevádzku. Výrobca samozrejme nezabudol nasmerovať potenciál motora na všetky štyri kolesá pretekárskeho auta, čím zabezpečil jeho výborné jazdné parametre a akceleráciu.

Napriek svojej veľkej veľkosti zostáva model maximálne dynamický, pretože ho inžinieri Himoto vybavili servami s hmotnosťou až 9 kilogramov! V dôsledku toho môže operátor počítať s okamžitou a výraznou odozvou vozidla bez ohľadu na terén alebo rýchlosť.



Pre zaistenie kvality využíva odolné hliníkové tlmiče, nylonové odpruženie a oceľové guľôčkové ložiská, ktoré znižujú odpor na minimum. Ovládanie prebieha pomocou zariadení pracujúcich v štandarde 2,4 GHz, vďaka čomu môžeme počítať s dobrým dosahom, okamžitou odozvou a bez rušenia.

Model je vo verzii RTR, teda ihneď po vybalení pripravený na jazdu.

214520
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.