search

Osobný mixér s chladiacou vložkou a dvoma šálkami

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

tsa3538-ar-0.jpg
Osobný mixér Teesa je ponukou pre aktívnych ľudí a tých, ktorí sa napriek nedostatku času snažia starať o svoje zdravie. Zariadenie sa veľmi ľahko používa a bude s vami držať krok v akejkoľvek situácii. Stačí si vybrať obľúbené čerstvé ovocie alebo zeleninu a pridať trochu jogurtu alebo vody. Mixér pracuje s rýchlosťou 20 000 otáčok za minútu , čo vám v kombinácii s výkonom 600 W umožní rýchlo premeniť tieto ingrediencie na lahodný kokteil. Čo je dôležité, môžete si ho pripraviť priamo v 600 ml hrnčeku , ktorý potom môžete naskrutkovať pomocou nasadeného uzáveru pre ľahký transport a vziať si ho kamkoľvek chcete: do práce, do školy, na prechádzku alebo na tréning.

Sada obsahuje dve šálky (vyrobené z tritanu bez BPA), takže sa sami rozhodnite, či si ich vezmete so sebou a doprajte svojmu priateľovi kokteil, alebo urobíte radosť svojej polovičke a nahraďte tradičné chlebíky jeho obľúbenou, zdravou špecialitou.

Pre ľudí, ktorí majú radi studené koktaily, je mixér Teesa vybavený špeciálnou chladiacou kazetou, ktorá po vybratí z mrazničky udrží teplotu dlho nízku. Vychutnajte si skvelú chuť dokonale vychladeného nápoja!
138888
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.