search

GSM telefón pre seniorov Kruger & Matz Simple 920

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

Telefon dla seniora Kruger&Matz Simple 920

Jednoduchý telefón Kruger & Matz 920 pre seniorov

Kruger & Matz dbá na to, aby bolo používanie zariadení každému používateľovi pohodlné, preto ponuka obsahuje tzv seniorphone, teda telefón pre staršiu osobu . Napriek tomu, že telefóny pre seniorov väčšinou nie sú vybavené mnohými doplnkovými aplikáciami, výhod týchto zariadení je skutočne mnoho. Telefón GSM Kruger & Matz Simple 920 má 1,77 farebný displej? a veľké, čitateľné tlačidlá , vďaka ktorým sa môžete ľahko pohybovať v intuitívnom menu.

Medzi dostupnými funkciami stojí za pozornosť vstavané rádio a prehrávač mp3 , ktoré zaistia neustály prístup k najnovším informáciám a hudbe uloženej na karte micro SD. Aktívni ľudia môžu využívať pokročilejšie funkcie, napríklad možnosť duálnej SIM karty , ktorá v závislosti od rôznych potrieb dáva možnosť použitia dvoch oddelených SIM kariet. Telefón má aj batériu s kapacitou 800 mAh, čo vystačí na zhruba 5 hodín hovoru alebo až 250 hodín práce v pohotovostnom režime.

Najlepší telefón pre seniorov je taký, ktorý im umožní rýchlo kontaktovať svojich blízkych, ak je potrebná okamžitá pomoc. Mobilný telefón Simple 920 má tlačidlo SOS , ktoré po stlačení odošle vybraným ľuďom správu so žiadosťou o pomoc a potom im jeden po druhom zavolá. To všetko robí mobilný telefón Kruger & Matz pre seniorov kombináciou pohodlia používania s pocitom bezpečia.

204690
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.