search

GSM telefón pre seniorov Kruger & Matz Simple 930

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

Telefon dla seniora z klapką Kruger&Matz Simple 930

Jednoduchý véčkový telefón 930 pre seniorov

Zariadenia Kruger & Matz sú vytvorené tak, aby spĺňali očakávania všetkých používateľov bez ohľadu na vek. Preto sú v ponuke aj telefóny pre seniorov . Vzhľadom na to, že najdôležitejšou vecou v telefóne pre staršieho človeka je pohodlie pri používaní, Kruger & Matz Simple 930 má veľké, čitateľné tlačidlá , vďaka ktorým sa môžete ľahko pohybovať v intuitívnom menu. Zariadenie má dva farebné displeje ? hlavná, 2,4-palcová a prídavná, 1,77-palcová, umiestnená na kryte zariadenia.

Vyklápací mobilný telefón Simple 930 má aj množstvo doplnkových funkcií. Spomedzi nich stojí za pozornosť vstavané rádio a mp3 prehrávač, ktoré zabezpečia neustály prístup k najnovším informáciám a hudbe uloženej na micro SD karte. Aktívni ľudia môžu využiť pokročilejšie funkcie, napríklad možnosť dual SIM , ktorá v závislosti od rôznych potrieb dáva možnosť použiť dve samostatné SIM karty. Telefón disponuje aj 1000 mAh batériou, ktorá vystačí na približne 5 hodín hovoru alebo až 300 hodín práce v pohotovostnom režime.

Najlepší telefón pre seniora je ten, ktorý okrem funkčnosti a pohodlia poskytne aj pocit bezpečia. Simple 930 má tlačidlo SOS, ktoré vám umožní rýchlo kontaktovať vašich blízkych. Jediným kliknutím zariadenie najprv odošle správy vybraným ľuďom a potom im jednu po druhej zavolá. Ideálne riešenie, keď potrebujete okamžitú pomoc. To všetko robí z mobilného telefónu Kruger & Matz pre seniorov kombináciu komfortu používania s pocitom bezpečia.

216045
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.