search

GSM telefón pre seniorov Kruger & Matz Simple 925

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

???????????????

Kruger & Matz Simple 925 telefón pre seniorov

Zložité zabezpečenie, množstvo predinštalovaných aplikácií a objemné rozmery? to všetko sťažuje používanie smartfónov a odrádza seniorov od takýchto zariadení. A predsa môže byť používanie mobilného telefónu veľmi jednoduché? všetko, čo musíte urobiť, je vybrať si správny model, napríklad Kruger & Matz Simple 925 telefón pre staršieho človeka .

Mobil pre seniorov musí v prvom rade zabezpečiť maximálny komfort pri používaní, preto má model Simple 925 2,2-palcový farebný displej. a veľké, čitateľné tlačidlá , vďaka ktorým sa môžete ľahko pohybovať v intuitívnom menu. Dôležitým prvkom, ktorý odlišuje telefóny pre seniorov od ostatných GSM telefónov, je tlačidlo SOS . Jediným kliknutím zariadenie najprv odošle správy vybraným ľuďom a potom im jednu po druhej zavolá. Ideálne riešenie, keď potrebujete okamžitú pomoc.

Dôležitou vlastnosťou telefónu Kruger & Matz je absencia častého nabíjania? 800 mAh batéria vydrží približne 5 hodín hovoru alebo až 168 hodín práce v pohotovostnom režime . Simple 925 má aj množstvo doplnkových funkcií. Spomedzi nich stojí za pozornosť vstavané rádio a mp3 prehrávač, ktoré zabezpečia neustály prístup k najnovším informáciám a hudbe uloženej na micro SD karte.

220443
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.