search

Terénny nákladný automobil Himoto Bowie 2,4 GHz- 31801

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

Bowie 2,4 GHz je najnovší diaľkovo ovládaný terénny nákladný automobil od spoločnosti Himoto! Auto má guľkové ložiská na všetkých kolesách - inak to nie je u iných značiek tej istej triedy. Vďaka tomuto riešeniu sa zvýšila životnosť a výrazne sa znížil valivý odpor, čo sa výrazne premieta do pohodlia používania auta. Nasledujúci model má rádio s frekvenciou 2,4 GHz so systémom nastavenia koncového bodu (EPA) , vďaka ktorému môžeme individuálne prispôsobiť chod každého serva. Jednou z aplikácií tohto systému je napríklad možnosť obmedzenia maximálnej rýchlosti nášho modelu na zvolenú hodnotu, čo je veľmi užitočné pre začiatočníkov a najmenších používateľov. To vám umožní vyhnúť sa príliš rýchlej jazde a možnému poškodeniu auta.

Tento model má tiež veľké olejové pružinové tlmiče a kvalitné pneumatiky, vďaka ktorým perfektne drží pri zemi! Vysoko odpružený podvozok a konštrukcia monster trucku ho robia veľmi obratným, stabilným a predovšetkým odolným! Vďaka týmto vlastnostiam je to jedinečný model v mierke 1:10 v tejto cenovej triede, ktorý si dychtivo vyberajú ľudia hľadajúci dobré auto!

Tento model je vybavený účinným motorom High Power 550, ktorý mu umožňuje dosiahnuť vysoké rýchlosti.



Himoto Bowie 2,4 GHz je model Ready To Run, ktorý je pripravený na jazdu hneď po vybalení z krabice - do vysielača vám stačia 4 batérie AA (obyčajné „prsty“) , ktoré si môžete kúpiť aj v našom obchode.

Ponúkame plnú dostupnosť náhradných dielov, dodatočného príslušenstva, ako sú batérie, nabíjačky, poľský manuál a najväčší výber karosérií.


198074
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.