search

Himoto Bowie 2,4 GHz terénne nákladné auto- 31805

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

Bowie 2,4 GHz je najnovšie diaľkovo ovládané terénne nákladné vozidlo od Himoto! Auto má guličkové ložiská vo všetkých kolesách - u iných značiek rovnakej triedy to tak nie je. Vďaka tomuto riešeniu sa zvýšila životnosť a výrazne sa znížil valivý odpor, čo sa výrazne premieta do komfortu používania auta. Nasledujúci model má 2,4 GHz rádio so systémom End Point Adjustment (EPA) , vďaka ktorému môžeme individuálne nastaviť chod každého serva. Jednou z aplikácií tohto systému je napríklad možnosť obmedzenia maximálnej rýchlosti nášho modelu na zvolenú hodnotu, čo je veľmi užitočné pre začiatočníkov a najmenších používateľov. Vďaka tomu sa vyhnete príliš rýchlej jazde a možnému poškodeniu auta.

Model má tiež veľké olejové pružinové tlmiče a kvalitné pneumatiky, vďaka ktorým perfektne priľne k zemi! Vysoko odpružený podvozok a konštrukcia monster trucku ho robia veľmi obratným, stabilným a predovšetkým odolným! Vďaka týmto vlastnostiam ide v tejto cenovej triede o jedinečný model v mierke 1:10, ktorý si horlivo vyberajú ľudia hľadajúci dobré auto!

Model je vybavený efektívnym motorom High Power 550, ktorý mu umožňuje dosahovať vysoké rýchlosti.



Himoto Bowie 2,4GHz je Ready To Run model, ktorý je pripravený na jazdu hneď po vybalení z krabice - do vysielača potrebujete iba 4 AA batérie (obyčajné "prsty") , ktoré si môžete zakúpiť aj v našom obchode.

Poskytujeme plnú dostupnosť náhradných dielov, doplnkového príslušenstva, ako sú batérie, nabíjačky, poľský manuál a najväčší výber karosérií.




200157
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.