search

Himoto Bowie 2.4GHz Off -Road Truck Brushless - 31807

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

Nový model Bowie 2,4GHz zo stajne známej a uznávanej značky Himoto.

Ohnutý E10MTL je ekvivalentom modelu Himoto Bowie 2,4 GHz Off-Road Truck, no oproti štandardnej verzii má auto niekoľko lepších riešení v podobe bezkomutátorového regulátora otáčok a efektívnejšieho bezkomutátorového motora , ktorý je odolnejší. , má zvýšenú odolnosť a vyznačuje sa lepšími parametrami v porovnaní s kefovými náprotivkami.

Auto určené pre začiatočníkov a stredne pokročilých vodičov, ktorí milujú vzrušujúcu jazdu na off-roadových trasách. Elektronika je starostlivo ukrytá a chránená pred prachom a vlhkosťou . Výkonný bezkomutátorový motor RC 540 v kombinácii s účinnou batériou urýchľuje model na neuveriteľnú rýchlosť - viac ako 60 km/h! Model má navyše veľké, olejové pružinové tlmiče a kvalitné pneumatiky, vďaka ktorým dokonale priľne k zemi. Vysoko odpružený podvozok a konštrukcia monster trucku ho robia veľmi obratným, stabilným a predovšetkým odolným! Vďaka týmto vlastnostiam ide o unikátny model v mierke 1:10 za mimoriadne dostupnú cenu.


Model je ovládaný pištoľovým vysielačom pracujúcim v pásme 2,4GHz, ktorý je menej náchylný na rušenie, má lepší dosah a umožňuje ovládať model v skupine aj v rádiovom dosahu ostatných vodičov.


Himoto Bowie 2,4GHz je Ready To Run model, ktorý je pripravený na jazdu hneď po vybalení z krabice - do vysielača potrebujete iba 4 AA batérie (obyčajné "prsty"), ktoré si môžete zakúpiť aj v našom obchode.


200158
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.