search

Himoto EMXT -1 2,4 GHz (HSP Brontosaurus) - 10334

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

Himoto EMXT-1 je lepšie dvojča legendárneho HSP Brontosaurus!

Prezentované RC auto je diaľkovo ovládaný terénny model v mierke 1:10. Auto má guličkové ložiská vo všetkých kolesách - u iných značiek rovnakej triedy to tak nie je. Vďaka tomuto riešeniu sa zvyšuje životnosť auta a znižuje valivý odpor, čo sa výrazne premieta do komfortu používania auta. Model sa vyznačuje aj 2,4 GHz rádiom so systémom EPA . Vďaka End Point Adjustment môžeme nastaviť chod každého serva individuálne. Jednou z aplikácií tohto systému je napríklad možnosť obmedzenia maximálnej rýchlosti nášho modelu na zvolenú hodnotu, čo je veľmi užitočné, keď je vodič auta začiatočník – vtedy sa vyhneme pravdepodobnosti príliš rýchlej jazdy. na začiatku učenia, čo sa často premieta do potenciálneho poškodenia. Vyššie uvedené dve funkcie sú jedinečné pre modely v tejto cenovej kategórii.

Pohonnou jednotkou je motor Himoto 540, ktorý vám umožní dosiahnuť naozaj vysoké otáčky! Servo so silou 3 kg a pohon všetkých štyroch kolies zaisťujú presné riadenie auta a kvalitné pneumatiky zvyšujú priľnavosť v zákrutách. Okrem toho má model technologicky vyspelý regulátor otáčok 120A, ktorý zlepšuje využitie batérie a výkonu motora najmä pri nízkych otáčkach.

Model je vyrobený z pevných materiálov, má až 8 kovovo-olejových tlmičov a odpružený nárazník , vďaka čomu je odolný voči nárazom. Navyše je možné nastaviť tvrdosť odpruženia pomocou dorazov, ktoré sú súčasťou sady.



Himoto EMXT-1 2,4GHz je model Ready To Run, teda pripravený na jazdu hneď po vybalení z krabice - do vysielača potrebujete iba 4 AA batérie (obyčajné "tyčinky") , ktoré si môžete zakúpiť aj v našom obchode.

Poskytujeme plnú dostupnosť náhradných dielov, doplnkového príslušenstva, ako sú batérie, nabíjačky, poľský manuál a najväčší výber karosérií.


200160
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.