search

Himoto EMXT-1 Brushless 1:10 4WD 2,4GHz RTR (HSP Brontosaurus PRO) - 10331

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

Himoto EMXT-1 Brushless je vylepšená verzia diaľkovo ovládaného terénneho monster trucku v mierke 1:10.

Bezkartáčová verzia, nazývaná aj verzia PRO, bola v porovnaní so štandardnou verziou výrazne vylepšená. V prvom rade bol použitý efektívny a odolnejší bezkomutátorový motor so zvýšenou životnosťou. Okrem toho bolo kvôli vysokým rýchlostiam použité výkonné servo so zdvíhacou silou 6 kg (dvakrát silnejšie ako štandardné). Predstavený EMXT-1 je vybavený aj väčšou batériou s kapacitou 2000mAh , čo sa premieta do dlhšej doby jazdy a väčšej flexibility napájania. Napokon, o rasový charakter sa postarala inštalácia veľkých chrómových ráfikov .

Auto má na všetkých kolesách guľôčkové kolesá - u iných značiek rovnakej triedy to tak nie je. Vďaka tomuto riešeniu sa zvyšuje životnosť auta a znižuje valivý odpor, čo sa výrazne premieta do komfortu používania auta. Nasledujúci model sa vyznačuje aj 2,4 GHz rádiom so systémom EPA. Vďaka End Point Adjustment môžeme regulovať chod každého zo serv individuálne. Jednou z aplikácií tohto systému je napríklad možnosť obmedzenia maximálnej rýchlosti nášho modelu na zvolenú hodnotu , čo je veľmi užitočné, keď je človek, ktorý riadi auto začiatočník - vtedy sa vyhneme pravdepodobnosti príliš rýchlej jazdy. na začiatku učenia, čo sa často premieta do potenciálneho poškodenia. Vyššie uvedené vlastnosti sú jedinečné pre modely v tejto cenovej triede.

Model je vybavený výkonným bezkomutátorovým motorom, ktorý vám umožní dosiahnuť skutočne vysoké rýchlosti! Servo so silou 6 kg a pohon všetkých štyroch kolies zaisťujú vynikajúcu ovládateľnosť vozidla a kvalitné pneumatiky zvyšujú priľnavosť v zákrutách. Okrem toho má model technologicky vyspelý regulátor otáčok 300A, ktorý zlepšuje využitie batérie a výkonu motora najmä pri nízkych otáčkach. Auto je vyrobené z pevných materiálov, má 8 olejových tlmičov a odpružený nárazník, vďaka čomu je odolné voči nárazom. Navyše je možné nastaviť tvrdosť odpruženia pomocou medzikusov, ktoré sú súčasťou sady.
Himoto EMXT-1 2,4GHz je Ready To Run (RTR) model, ktorý je pripravený na jazdu hneď po vybalení z krabice - potrebujete len 4 AA batérie (obyčajné "prsty") do vysielača, ktoré si môžete zakúpiť aj v našom obchod.

Poskytujeme plnú dostupnosť náhradných dielov, doplnkového príslušenstva, ako sú batérie, nabíjačky, poľský manuál a najväčší výber karosérií.
200167
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.